Wouter Schikhof en Sociale Media

Wouter en Sociale Media zijn als twee handen op een buik! Of ik ze allemaal gebruik, no way! Had je mijn site niet had gevonden dan ben je al zeker een zwik van mijn profielen tegengekomen die ik heb op de verschillende platformen. Alles wat nieuw is, test ik. Dus je zult me overal wel vinden.  Ik test iets maar als ik er niet aan blijf hangen, dan zul je er ook niet veel meer mij zien verschijnen. Maar een kleine greep uit de platformen waarop ik actief ben!

Je zult ongetwijfeld nog profielen van mij vinden op YouTube, StumbleUpon, Digg, Quora en nog veel meer. Je kunt me er altijd volgen of vriendjes worden. Vooral op Foursquare leef ik mij uit en probeer ik bij te dragen aan een betere wereld met een aantal interessante lijsten te maken om te volgen en als superuser door de venues rondom mij heen te corrigeren volgens de guidelines. Zelf maakte ik de volgende lijsten, bekijk ze eens misschien iets voor jou?

Save and Enjoy!

Naast social, ben ik momenteel ook actief als gast blogger op Bloovi en Marketingmed. Ik greep uit de artikelen die ik eerder schreef: